Späť

Fajné jedlo

Spoločnosť Fajne Gastro je na trhu od roku 2018 s chuťou a vôľou rozširovať sa a poskytovať najmä služby v spoločných stravovacích zariadeniach. Stravovanie ľudí je pre nás viac ako práca, chceme zákazníkom poskytovať to, čo potrebujú formou čerstvo pripraveného, zdravého a vyváženého jedla. Zákazníkom ponúkame rôzne kombinácie jedál s pridaním výživných a zdraviu prospešných surovín, pričom sa snažíme vyvažovať tradičné so zdravým. Suroviny uprednostňujeme v čo najvyššej miere pôvodom zo slovenských polí, mlynov, fariem a od slovenských chovateľov.

OTVÁRACIA DOBA

Po – Pia / 8:00 – 16:30 So – Ne /Zatvorené

UMIESTNENIE

Westend Square

Novinky z Westendu

Fotografia architektúry z DAAD 2023 vo Westend biznis zóne

Hlavný program 14. ročníka festivalu Dni architektúry a dizajnu (DAAD) sa uskutočnil v priestoroch Slovenskej národnej galérie v Bratislave. JTRE ako mestotvorný developer, ktorý vo svojich projektoch dáva priestor umeniu, je zároveň dlhoročným partnerom DAAD, prišiel s myšlienkou vytvoriť v spolupráci s organizátormi súťaž Fotografia architektúry. Cieľom súťaže bolo predstaviť profesionálov, amatérov, študentov či laickú […] Viac >>

Podujatia

SAVinci konečne s publikom pri tropických teplotách

Zmene klimatických pomerov v posledných rokoch sa venovala júnová vedecká kaviareň SAVinci, ktorá sa po dlhej odmlke konala naživo na bratislavskom Tyršáku. Na tému Prežijeme rok 2222? v nej diskutovali doc. RNDr. Zita Izakovičová, PhD., z Ústavu krajinnej ekológie SAV, v. v. i., a RNDr. Pavol Siman, PhD., z Ústavu vied o Zemi SAV, v. […] Viac >>

Podujatia

Júnové SAVinci Prežije ľudstvo rok 2222? na mestskej pláži Tyršák

Zmena klimatických pomerov je už našou každodennou súčasťou a nespochybniteľnou otázkou ľudskej existencie, hoci ju stále podvedome či vedome odmietame. Od nášho správania, nárokov ľudstva na prírodu, zdroje, energetiku či ako budeme naďalej zvyšovať svoju spotrebu však závisí, či ľudstvo prežije ďalšie storočia. Momentálne stojíme na prahu závažných zmien a krízy v životnom prostredí. O […] Viac >>